Yumruklu Ortaokulu

Belgegeçer : .
WEB https://yumrukluoo.meb.k12.tr
Adres : YUMRUKLU MAH. 2.KÜME/YUMRUKLU KÜME EVLERİ YUMRUKLU ORTAOKULU BLOK NO 58 ÖZALP / VAN
VİZYON : Hayata hazır, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştiren bir eğitim sistemi.
MİSYON : Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.
BAŞARILAR :

Saatler : 07.45 - 14:05
Isınma : MERKEZİ ISTIMA
Lojman : LOJMAN ALTI DAİREDEN OLUŞUP HER BİRİ 1+1 KAPASİTELİ 49 M2 ÖLÇÜYE SAHİPTİR; ISINMA VE SU İHTİYACI OKULDAN KARŞILANMAKTA OLUP HER SENE DOLU OLARAK HİZMETE DEVAM ETMEKTEDİR. Sayısı:1
Servis : ÖZEL ÖĞRETMEN SERVİSİ
Ulaşım : MİNİBÜS
Yerleşim Yeri : MAHALLE
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkezine uzaklık 38 km, il merkezine uzaklık 100 km´dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : SPOR VAN PROJESİ KAPSAMINDA ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM ETMEKTEDİR.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : TÜBİTAK PROJELERİNE AKTİF KATILIM SAĞLANMAKTADIR.